Vaak gestelde vragen

We zijn er om je te helpen. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over Quask webontwikkeling.

Hoe lang duurt het om mijn website te ontwikkelen?

Elke website die we bouwen is uniek, sommige zijn eenvoudig en sommige zijn zeer uitgebreid met webshop, cms en orderverwerking. Een eenvoudige website kan binnen een paar weken klaar zijn. Terwijl een zeer complexe site enkele maanden kan duren.

Hoeveel kost een nieuwe website?

Elke website die we bouwen is uniek, dus de kosten kunnen variƫren. Heb je een beperkt budget? Geen probleem. We denken praktisch met je mee en vinden altijd slimme oplossingen die binnen je budget passen.

Welk advies is beschikbaar?

Bij Quask kunnen we je begeleiden bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van het eerste ontwerp tot de voltooiing op de server, en zelfs nog verder met ons online marketingteam. Ons volledige supportteam zal elk detail van begin tot eind uitleggen.

Wat als er iets fout gaat?

Al onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we een speciale afdeling klantenservice hebben. Ons team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden, of het nu gaat om het oplossen van een probleem of het beveiligen van je website of server.

Waarom zou ik voor Quask kiezen?

Onze bijna 20-jarige staat van dienst spreekt boekdelen over ons streven naar uitmuntendheid. Veel B2B-klanten hebben onder onze begeleiding een opmerkelijke groei doorgemaakt en we zijn er trots op dat we de katalysator voor hun succes zijn geweest.