Resales Online Website Integratie

Resales Online is marktleider in Zuid-Spanje voor het aanbieden en beheren van onroerend goed. Ze bieden zowel software voor vastgoedbeheer als een business-to-business multilistingservice.

Als je een makelaar bent aan de Costa del Sol, kun je je eigendommen aanbieden bij Resales-Online zodat ze gezien worden door andere makelaars in de omgeving. Wij kunnen je helpen om het onroerend goed van Resales-Online.com automatisch op je eigen website te plaatsen. We kunnen dit op een aantal manieren doen. Een voorbeeld is via XML of JSON, de voordelen van dit type integratie zijn

  • Klanten blijven op je eigen website
  • Zoekformulier op je eigen website
  • Je kunt je eigen ontwerp blijven gebruiken
  • Aangepaste URL's mogelijk, wat geweldig is voor SEO
  • Snelle integratie op je eigen website

Natuurlijk is het ook mogelijk om het onroerend goed van andere makelaars op je website te zetten met behulp van de Resales Online API. Dit is geweldig als je een nieuwe makelaar bent in Marbella, Costa del Sol en weinig of geen eigen advertenties hebt.

XML/JSON integratie in een bestaande of nieuwe website?

Wij kunnen je helpen om je website aan te sluiten op het Resales-Online systeem in Spanje. We kunnen hun XML API integreren in je huidige website of we kunnen een volledig nieuwe, SEO geoptimaliseerde website voor je ontwikkelen.