Logo & grafisch ontwerp

Op zoek naar een professioneel en betaalbaar bedrijfslogo? Een complete huisstijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want logo ontwerp zit in ons bloed. We hebben een zeer creatief en professioneel team dat zowel technische vaardigheden als artistiek talent heeft.

Deze talenten gebruiken we om de visie van jouw organisatie te vertalen naar een logo, complete huisstijl en website. We zijn pas tevreden als jij dat bent, en we stoppen pas als jij dat bent.

Logo ontwerp

Een logo ontwerpen is meer dan een paar letters en een afbeelding bij elkaar zetten. Een logo moet als een geheel werken en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het belangrijkste van een logo is dat het de doelgroep (je klanten) aanspreekt. Bij Logo Huis begrijpen we dat als geen ander.

Wij zorgen ervoor dat je in een mum van tijd een logo hebt dat past bij jouw bedrijf en de diensten of producten die je aanbiedt. We kijken ook naar het marketingaspect en gebruiken onze creativiteit om een logo te ontwerpen dat past bij jouw doelgroep.

Of je nu op zoek bent naar een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo, wij zorgen ervoor dat je bedrijf er professioneel uitziet.

Allround grafisch ontwerp & prepress

Alle onderdelen van je communicatie moeten perfect samenwerken om je identiteit uit te drukken. Het ontwerp moet de juiste sfeer creëren en er moet een goede balans zijn tussen kleur, typografie en beeldmateriaal. Dit vergroot de kans dat je je doelgroep effectief bereikt.

Heb je een idee maar niet de middelen om het professioneel uit te werken? Geen zorgen, wij kunnen helpen!

Wij vinden dat het niet moeilijk hoeft te zijn. We houden van goed en eenvoudig. Bij Quask geen ingewikkelde verhalen of technische termen. Jij bestelt en wij leveren wat jij wilt.